Σε επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον προέβηκε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν με βίντεο του στον λογαριασμό στο facebook.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Τζέρεμι Κόρμπιν δηλώνει ότι το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός θυμίζει αυτό της άκρας δεξιάς.

Τονίζει ότι λέξεις που χρησιμοποιεί έχουν πραγματικές επιπτώσεις στην κοινωνία και “δημιουργούν εσκεμένα το αίσθημα οτί βρισκόμαστε σε πόλεμο μεταξύ μας. Θέλει τον διαχωρισμό”

Διαβάστε επίσης: Brexit – Απίστευτες εξελίξεις: Ακυρώθηκε το κλείσιμο του κοινοβούλιο έπειτα από απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου

“Τα εγκλήματα μίσους εναντίον των μουσουλμάνων έχουν αυξηθεί κατά 375% έπειτα από την δήλωση του ότι οι Μουσουλμάνες είναι γραμματοκιβώτια” μας θυμίζει στην δήλωση του.

Ο Κόρμπιν επίσης υπενθυμίζει τον θάνατο της Jo Cox τον Ιούνιο του 2016, η οποία δολοφονήθηκε από μέλος της ακροδεξιάς φωνάζοντας “Πρώτα η Βρετανία, αυτό είναι για την Βρετανία” θέλοντας να δείξει σε ποίο σημείο μπορούν να φτάσουν οι ρητορικές μίσους.

Ακολουθεί η δημοσίευση του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ