Τί χρησιμοποιήσαμε
  • 1 λόλα
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • Κρουτόν
  • 200γρ κεφαλοτύρι
  • Βαλσάμικο
  • Λάδι
  • Αλάτι
Εκτέλεση

Ξεκινώντας θα ψιλοκόψουμε την λόλα και την ρόκα αφού πρώτα τα ξεπλύνουμε καλά με άφθονο νερό. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Τρίβουμε το κεφαλοτύρι, για ευκολία μπορείτε να προμηθευτείτε έτοιμο τριμμένο, και το βάζουμε στην άκρη καθώς θα το προσθέσουμε τελευταίο στην σαλάτα μας.

Στο μπολ με την λόλα και την ρόκα, προσθέτουμε το κρουτόν, (όσο μας ευχαριστεί) και στην συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι, το βαλσάμικο, και το λάδι.

Ως τελευταία πινελιά ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη!

Tips:

  1. Αντί για κεφαλοτύρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραβιέρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  2. Βάλτε λίγη φαντασία στην αγορά του βαλσάμικου, καθώς αντί για το κλασικό μπορείτε να προμηθευτείτε βαλσάμικο με ρόδι, βαλσάμικο με λεμόνι κά, τα οποία θα απογειώσουν την γεύση!